up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Puma Hjem Serbia 2018 Junior

Puma Hjem Serbia 2018 Junior

plus
Puma

Puma Hjem Serbia 2018 Junior

Produktbeskrivelse Puma Hjem Serbia 2018 Junior

Ingen husker sine første skritt. Alle husker sin første lidenskap. Når du trekker på nasjonens farger, kommer alt tilbake til den første turneringen. Dagen du samlet samlet rundt TVen i håp, det var første gang du følte ekte lidenskap, den første dagen de fargene bledde inn i din sjel, og du følte at en nasjon kom sammen som en. Disse minner resonere for alltid og er det som bringer fans sammen. Deres energi strømmer gjennom spillerne når de går inn i turneringen, og bærer dem på veien til storhet.

Egenskaper:

dryCELL: PUMAs betegnelse for fuktighetssugende egenskaper som bidrar til å holde deg tørr og komfortabel.

Vanlig passform.

Materiale:

100% Polyester.

Dobbel strikk.

Fullfør: Bio-basert wicking-finish.

Vedlikeholdsinstruksjoner:

Bruk vaskemiddel for farger.

Vask og stryke innvendig ut.

Ikke stryke utskrift.

Vask med lignende farger.


Hvis du ønsker å vite mer om Puma Hjem Serbia 2018 Junior, eller andre produkter av merket Puma i Utstyr kategorien hos goalinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine fotball aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Fotball kolleksjon som du kan velge fotball produkter fra Puma, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Puma Hjem Serbia 2018 Junior

Farge
Rød
Skjønn
Unisex
Produkttype
T-Skjorter
Alder
Junior
Avgrensning
Spiller
Landslag
Serbia

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up