up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Puma Sko Adrenalite 3.1

Puma Sko Adrenalite 3.1

Puma Sko Adrenalite 3.1

Puma Sko Adrenalite 3.1

Puma Sko Adrenalite 3.1

Puma Sko Adrenalite 3.1

plus
Puma

Puma Sko Adrenalite 3.1

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Puma Sko Adrenalite 3.1

ADRENALITE 3.1, de nye PUMA treningsskoene , har en veldig sporty og moderne farget rammedesign. Den har et gummiforsterket flettet festesystem.

Internt er den polstret for å gi større komfort. Den har en mellomsåle med en preformet silhuett for større letthet. Sålen er sklisikker og dekker begge kantene på skoen for bedre grep og grep.

Baksiden er høyere, og utsetter anklene for større bevegelsesfrihet.
Stilprofil:
Adrenalite konstruert for ustoppelig hastighet.
Adrenalite 3.1 leverer brutal akselerasjon og full hastighet for multidireksjonelle bevegelser tilsatt teknologisk avanserte og lette materialer for å skape det ultimate fartøyets våpen.

Mellomsåle:
EVA for suveren demping.

Yttersåle:
Nytt gummibane mønster for å maksimere grepet på innendørsflater.

ØVERSTE:
Lett MATRYXMESH overdel for støtte under hurtig fremover.Hvis du ser etter gode kvalitets Håndballsko artikler, da vil vårt utvalg av Håndballsko definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Puma Sko Adrenalite 3.1, prisen er 88.1172 $ og er tilgjengelig. goalinn er det beste alternativet for å kjøpe fotball utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Puma Sko Adrenalite 3.1, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner Puma Sko Adrenalite 3.1

Farge
Grønn

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up