up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Purepower Tranebær Energibarer 60g 24 Enheter

plus
Purepower

Purepower Tranebær Energibarer 60g 24 Enheter

Produktbeskrivelse Purepower Tranebær Energibarer 60g 24 Enheter

Vår Energy Snack med tranebær og frø er en innovativ energibar som kombinerer sødme med syrlige bær. Energy Snack med tyttebær og frø er en videreutvikling på vår Energy Snack Original.

Forskjellen på Original og Cranberries er at vi har kombinert sødmen til vår Orginal med tørkede tranebær, som gir den en syrligere smak, toppet med litt crunch fra gresskarfrø og solsikkefrø.

Energibaren vår fyller energidepotet ditt med både komplekse og enkle karbohydrater som kan brukes før, under eller etter trening.

Vår Energi Snack har et relativt høyt innhold av vegetabilsk fett, da de som trener intense ofte forbrenner fett kombinert karbohydrater og forbrenner fett.

Hovedingrediensen er 42 % havre, som gir en god karbohydratbase med både fiber og fullkorn. Gylden sirup bestående av enkle karbohydrater.

En energibar bør ikke bare bestå av enkle karbohydrater (sukker/sukrose), men heller ikke bare av komplekse karbohydrater (fiber/fullkorn), da energitilførselen må skje jevnt over tid for optimal utnyttelse.

Med Purepower Tranebær Energibarer 60g 24 Enheter, det garanterer det beste fotball utstyr. I tillegg til goalinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din fotball butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Purepower. Vårt team av fotball eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Ernæring tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Purepower Tranebær Energibarer 60g 24 Enheter

Farge
Rød
Underkategorier
Energi
Mengde
Eske
Opplæring
I løpet av
Koffein
Koffeinfritt

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up