up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Rinat Keeperhansker Kaizen Pro

Rinat Keeperhansker Kaizen Pro

plus
Rinat

Rinat Keeperhansker Kaizen Pro

Produktbeskrivelse Rinat Keeperhansker Kaizen Pro

Hvis du leter etter den perfekte balansen mellom lett, teknisk konstruksjon og passform, er denne hansken den eneste for deg. Med en rekke designinnovasjoner har denne modellen blitt skapt for de mest krevende av carcaneers som ser etter en ny ytelsesopplevelse i hendene.

Backhand: Nova Tex, tekstilstoff som brukes som base for konstruksjon av hansken, har mekaniske elastiske egenskaper generert av typen fiberbinding som resulterer i en balanse mellom holdbarhet, komfort og letthet i hanskens kropp. Gummiinnlegg i hovedområdene for å gi beskyttelse og volum.

Klipp: Hybrid, ergonomisk med negativt og rullende. Ergonomisk kutt på mellom- og ringfingre for å gi deg mer sikkerhet i mellomfingrene. Latexpalmen vikler rundt tommelen mens Rollnger -kuttet med lukket negativt på indeksen og Pinky Fingers gir deg større passform og kontroll på avgjørende områder for bedre kontroll og grepsområde.

Palm: Super Nova Grip, tysk state of the art latex som gir grep av denne verden, med ekstra grep som øker og øker grepet ved første bruk for å sikre maksimal ytelse. 3,5 mm Latex + 3 mm Pu. Latex -applikasjoner mellom fingrene for større grepsområde. (Svart / grønn)

Siste generasjon tysk Axg® Latex utviklet i Tyskland spesielt for Rinat for å garantere ekstremt grep selv under regnfulle forhold. Den har en uslåelig ytelse, perfekt balanse mellom toppgrep og motstand, det beste som finnes i high -end latex for våte forhold. (Oxford / gul)

Lukking: Neopren håndledd mansjett med fleksipunkter for større bevegelsesfrihet. Lycra ytre sone letter hånden. Nytt webbing med dobbelt festepunkt for bedre og bedre passform.


Spesifikasjoner:

Materiale:
Latex Axg
Latex Super Nova Grip

Bakken: Naturlig gressRinat Keeperhansker Kaizen Pro er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger. Hvis du er interessert i å kjøpe Rinat Keeperhansker Kaizen Pro fra din nett fotball butikk goalinn, ikke nøl lenger, og motta det hjemme i noen dager. Hos goalinn kan du finne den laveste prisgaranti for produkter av fotball utstyr fra merket Rinat.

Spesifikasjoner Rinat Keeperhansker Kaizen Pro

Beskyttelse
Nei
Skjæretype
Roll-flat
Farge
Grå
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Rinat hele veien

-

3. par rinat-hansker. Elsker passformen og komforten til hanskene, og mine tidligere par har holdt seg ganske bra i håp om at disse vil være de samme

Utmerket hanske

-

god kvalitet, finish og utmerket grep. En av de beste jeg noen gang har hatt fra merket.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up