up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Rinat Keeperhansker Kancerbero Quantum Pro

Rinat Keeperhansker Kancerbero Quantum Pro

plus
Rinat

Rinat Keeperhansker Kancerbero Quantum Pro

Produktbeskrivelse Rinat Keeperhansker Kancerbero Quantum Pro

Tilbake: Latex besøkes med stor volum som gjør den til en robust hanske, veldig bevæpnet og med mye pute, alt montert på pustende nett på øvre del og neopren på underområdet.

Klipp: Ergonomisk, utrolig behagelig.

Palm: Tysk 3mm Omega Grip latex som gir et uslåelig grep, god holdbarhet, veldig god pute og god ytelse. Vi bruker anti-glidgel på innsiden av håndflaten for å hindre at hansken beveger seg fra sitt sted.

Lukking: Neoprenfrekvens som gir bøyningsfrekvens og bevegelsesfrihet. Den har en åpning med lycra i det utvendige området av håndleddet (EZ Fit) som letter håndenes innføring i hansken, elastisk bånd omkranset og forsterket av et justerbart hodebånd laget halv latex (forlenget håndflate) og tekstilhalv som er en tilpassbart vindu


Rinat Keeperhansker Kancerbero Quantum Pro er tilgjengelig med forskjellige kjennetegn. Kjøp det hos goalinn og fra nytte av alle fordelene. Dessuten, Rinat Keeperhansker Kancerbero Quantum Pro har den offensielle garanten av merket Rinat. Du kan også supplere din bestilling med andre produkter fra vår Utstyr katalog og Keeperhansker kategori.

Spesifikasjoner Rinat Keeperhansker Kancerbero Quantum Pro

Beskyttelse
Nei
Skjæretype
Flat
Farge
Gul
Grønn
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Produktevaluering

-

Produkt utmerket kvalitet super anbefaler frakt ankommet godt før prognosen at jeg bor i Rio Grande d sør topp selv vil jeg gå tilbake for å kjøpe Aki

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up