up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Rinat Keeperhansker Kratos Turf

Rinat Keeperhansker Kratos Turf

Rinat Keeperhansker Kratos Turf

Rinat Keeperhansker Kratos Turf

Rinat Keeperhansker Kratos Turf

Rinat Keeperhansker Kratos Turf

plus
Rinat

Rinat Keeperhansker Kratos Turf

Produktbeskrivelse Rinat Keeperhansker Kratos Turf

I denne hansken finner du alt du trenger for en kamp; komfort, estetikk, funksjonalitet og motstand, i tillegg til et godt grep. Alt dette gjør det til et av de beste alternativene på markedet i mellomklasse- og ytelseshansker.

Backhand: Påføring av syntetisk lateks med stort volum i det øvre området og elastisk og svært pustende stoff fra midten til bunnen, noe som gjør den til en lett hanske, men med en følelse av å være bevæpnet.

Kutt: Negativ

Palm: Ny formulering, HG+ NEXT latex, er et skum med god ytelse, med veldig god motstand mot slitasje, det er designet for å brukes i hardt terreng, grepet er veldig bra med tanke på at det er en lateks med motstand og ikke så mye av grep.

Lukking: Den består av elastisk stoff i ryggen og elastisk armbånd i det nedre området av håndflaten. 2-delt stropp forbundet med en påføring av elastikk, som lar hver målvakt tilpasse den til sin smak.
Tenker du på og kjøpe Rinat Keeperhansker Kratos Turf? Dette er en av stjerneproduktene hos goalinn, nett fotball butikken. Prisen er 37.99 $, begrenset tid! Hos goalinn kan du dra nytte av de største fordelene og finne produkter fra Rinat til den beste prisen. Alle våre fotball produkter har en kvalitetsgaranti fra produsent.

Spesifikasjoner Rinat Keeperhansker Kratos Turf

Beskyttelse
Nei
Skjæretype
Rollfinger
Farge
Svart
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Rinat Keeperhansker Kratos Turf

Veldig gode hansker

-

Veldig gode hansker til en god pris, kjøpet og frakten veldig fornøyd med det, det er mitt andre kjøp og jeg liker denne siden veldig godt

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up