up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Rinat Keeperhansker Magnetic Spine Turf

plus
Rinat

Rinat Keeperhansker Magnetic Spine Turf

Produktbeskrivelse Rinat Keeperhansker Magnetic Spine Turf

Bakside: Syntetisk lateks innkapslet av høyfrekvent preging for å gi kropp og volum, alt montert på en tekstilbase med høy permeabilitet for å holde interiøret friskt.
Håndflate: Omega-motstandslatex.
Rygger: Fleksible plastrygger som spenner over fingrenes lengde og bidrar til å forhindre hyperekstensjon og andre skader.
Lukking: Laget av syntetisk materiale for å passe tett til håndleddet.


Oppdag alle Utstyr produkter som du kan finne hos goalinn som Rinat Keeperhansker Magnetic Spine Turf. Kjøp nå Rinat Keeperhansker Magnetic Spine Turf og spar mye penger på Keeperhansker produkter. I tillegg, med den kvaliteten som er støttet opp av merket Rinat vil det være det perfekte kjøpet. Vet du allerede at du kan finne Rinat Keeperhansker Magnetic Spine Turf og andre sporter i vår fotball butikk? Takket være goalinn kan du nå se et enormt utvalg av Utstyr artikler, ideelt for hver sport tenkelige .

Spesifikasjoner Rinat Keeperhansker Magnetic Spine Turf

Beskyttelse
Ja
Skjæretype
Flat
Farge
Grønn
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Flott kvalitet.

-

Produkt av utmerket kvalitet, lateks med høy holdbarhet.

Kvalitet som forventet

-

Går litt lite, skumkvalitet og ytelse som forventet

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up