up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Rinat Keeperhansker Magnetik Spine Turf

plus
Rinat

Rinat Keeperhansker Magnetik Spine Turf

Produktbeskrivelse Rinat Keeperhansker Magnetik Spine Turf

Rygg: Syntetisk latex innkapslet med høyfrekvent preging for å gi kropp og volum, alt montert på en tekstilbunn med høy permeabilitet for å holde interiøret friskt.

Palm: Omega Resistance latex.

Spines: Fleksible plastspines som strekker seg over fingerenes lengde og bidrar til å forhindre hyperextensjon og andre skader.

Lukking: Laget av syntetisk materiale som passer tett til håndleddet.


Kjøp dine favoritt Utstyr modeller og nyt fotball. Du har rett til å returnere innen 30 dager hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av Rinat Keeperhansker Magnetik Spine Turf. Hvis du er i tvil om å kjøpe Rinat Keeperhansker Magnetik Spine Turf, ta kontakt med vårt team av fagfolk i fotball via telefon eller e-post.

Spesifikasjoner Rinat Keeperhansker Magnetik Spine Turf

Beskyttelse
Nei
Skjæretype
Flat
Farge
Svart
Rød
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up