up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Rinat Keeperhansker Magnetik Turf

plus
Rinat

Rinat Keeperhansker Magnetik Turf

Produktbeskrivelse Rinat Keeperhansker Magnetik Turf

Magnetik Turf Keeperhansker.

Funksjoner:

Bakside: Syntetisk lateks innkapslet av høyfrekvent preging for å gi kropp og volum, alt montert på en tekstilbase med høy permeabilitet for å holde interiøret friskt.
Håndflate: Omega-motstandslatex.
Lukking: Laget av syntetisk materiale for å passe tett til håndleddet.Er du ute etter Rinat Keeperhansker Magnetik Turf? Hos goalinn finner du alle typer Keeperhansker produkter fra de beste merkene. For eksempel fra Rinat, et ledende merke i bransjen og garanterer deg den beste produksjonskvalitet. Ikke vent lenger og utstyr deg med produkter fra vår fotball butikk.

Spesifikasjoner Rinat Keeperhansker Magnetik Turf

Beskyttelse
Ja
Skjæretype
Flat
Farge
Blå
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Rinat Keeperhansker Magnetik Turf

Veldig fornøyd

-

Veldig god kvalitet, sønnen min elsket dem

Rinat Keeperhansker Magnetik Turf

En stor verdi for pengene

-

´Testet i bare ett spill. Den har ikke ´´grep´´, men for å spille på syntetisk gress av lav kvalitet, ser det ut til å være et godt alternativ, da det ser ut til å ha god holdbarhet. Jeg lekte med den våt som anbefalt, og den passerte en god sikkerhet.´

Rinat Keeperhansker Magnetik Turf

Luva rinat

-

Veldig god hanske for prisklassen og jeg mottok den veldig raskt, jeg vil også kjøpe igjen

Rinat Keeperhansker Magnetik Turf

Tilfredsstillende

-

Hansker mottatt i ettermiddag og testet på min sønns kamp i ettermiddag. Han er veldig fornøyd Synd det var noen dagers forsinkelse i leveringen

Rinat Keeperhansker Magnetik Turf

Utmerket kvalitet

-

Jeg anbefaler det, verdien for pengene er utmerket.

Rinat Keeperhansker Magnetik Turf

Veldig fornøyd

-

Jeg mottok hansken min med litt forsinkelse. Jeg tror det på grunn av slutten av året, men når det gjelder produktet jeg elsket det, hadde jeg aldri kjøpt en hanske fra merket, og jeg hadde aldri kjøpt noe på nettstedet heller, hansken er godt integrert Jeg råder deg til å kjøpe 1 størrelse større Min var veldig stram, 1 linje finish, jeg vasket 1 og jeg gleder meg til å prøve den ut, men uten tvil om holdbarheten for samfunnet er god vil jeg definitivt kjøpe andre, jeg anbefaler merket på det varmeste, det overrasket meg mye!!!

Rinat Keeperhansker Magnetik Turf

Rinat hansker

-

De er av veldig god kvalitet, anbefales på det varmeste. De skjærer forresten små

Rinat Keeperhansker Magnetik Turf

Rinat hansker

-

Perfekte offroadhansker, utmerket kvalitet og side på 10. Jeg har kjøpt flere.

Rinat Keeperhansker Magnetik Turf

Veldig fornøyd

-

Jeg er mistenksom til å snakke om rinat-hanskene, de er utmerkede, god slitestyrke for å være torv, grepet deres er veldig bra, det er vakkert, det vekker mye oppmerksomhet, og når det gjelder nettsiden skal de gratuleres, det er det andre kjøpet og jeg kommer garantert til å kjøpe igjen når jeg trengte å komme i kontakt med goalinn-personalet ble raskt ivaretatt og problemet mitt ble løst umiddelbart. Gratulerer til teamet utmerket arbeid!!!

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up