up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Rucanor Keeperhansker G 110

plus
Rucanor

Rucanor Keeperhansker G 110

Produktbeskrivelse Rucanor Keeperhansker G 110

Ett par keeperhansker med 3 mm høy kvalitet tysk latex skum for utmerket grep under alle værforhold.

Oppdag det store utvalget av fotball produkter fra Rucanor som vi har på lager til de beste prisene. Hos goalinn, din nett fotball butikk lar deg kjøpe på nett vår topp produkt Rucanor Keeperhansker G 110 fra huset ditt med alle garantier for å sende innen 24/48t.

Spesifikasjoner Rucanor Keeperhansker G 110

Beskyttelse
Nei
Skjæretype
Flat
Farge
Rød
Hvit
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up