up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salming Delta-Track-drakt

Salming Delta-Track-drakt

Salming Delta-Track-drakt

plus
Salming

Salming Delta-Track-drakt

Produktbeskrivelse Salming Delta-Track-drakt

4-veis stretch stoff, glidelås lommer, Salming vevd logo tape, Trykte logoer.

En eksklusiv presentasjonsjakke laget i et svært funksjonelt og komfortabelt 4-veis stretch microfiber stoff.

Den edrue design og funksjonelle detaljer vil fungere når som helst.nbsp


Kjøp nå din Salming Delta-Track-drakt for bare 50.99 $. Laget av Salming Delta-Track-drakt er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos goalinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt fotball produkter. Se hele vårt utvalg av Tracksuits i vår Herreklær avdeling.

Spesifikasjoner Salming Delta-Track-drakt

Farge
Rød
Produkttype
Jakker

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Utmerket produkt

-

En flott jakke. Størrelsen var litt for stor for meg fordi den er lang, men når det gjelder kvalitet kunne jeg ikke forvente mindre av dette merket.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up