up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salming Genser Hector

plus
Salming

Salming Genser Hector

Produktbeskrivelse Salming Genser Hector

Farge: Svart

Kjønn: Unisex

Materiale : 100% Polyester

Passer: Vanlig

SKU: 1196676 0101

Salming Hector HZ og bukser er laget i et funksjonelt polyester stoff med en løs og behagelig passform. Kontrastdetaljer foran og bak karakteriserer Salmings team slitasje samling, noe som gjør dette HZ til et perfekt komplementært oppvarmingsstykke. Designet med Salming-logo og broderte logoer, er dette et opplagt valg når du gjør deg klar for et spill eller i praksis.

Funksjoner og funksjoner


• Høy åndbarhet


• Trekkstrimmel på kanten


• Broderte logoer


• Salming Woven logo tape


Med Salming Genser Hector, det garanterer det beste fotball utstyr. I tillegg til goalinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din fotball butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Salming. Vårt team av fotball eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Barneklær tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Salming Genser Hector

Hette
Without hood
Farge
Svart
Skjønn
Unisex
Glidelåslengde
Halv glidelås

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up