up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salming Genser Hector

plus
Salming

Salming Genser Hector

Produktbeskrivelse Salming Genser Hector

Farge: Rød

Kjønn: Unisex

Materiale : 100% Polyester

Passer: Vanlig

SKU: 1196676 0505

Salming Hector HZ og bukser er laget i et funksjonelt polyester stoff med en løs og behagelig passform. Kontrastdetaljer foran og bak karakteriserer Salmings team slitasje samling, noe som gjør dette HZ til et perfekt komplementært oppvarmingsstykke. Designet med Salming-logo og broderte logoer, er dette et opplagt valg når du gjør deg klar for et spill eller i praksis.

Funksjoner og funksjoner


• Høy åndbarhet


• Trekkstrimmel på kanten


• Broderte logoer


• Salming Woven logo tape


Liker du Salming Genser Hector? Gå inn på vår fotball seksjon og oppdage et stort utvalg av Barneklær produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at fotball produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Barneklær finnes i forskjellige farger og stiler.

Spesifikasjoner Salming Genser Hector

Hette
Without hood
Farge
Rød
Skjønn
Unisex
Glidelåslengde
Halv glidelås

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up