up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salming Genser Med Full Glidelås Team

Salming Genser Med Full Glidelås Team

plus
Salming

Salming Genser Med Full Glidelås Team

Produktbeskrivelse Salming Genser Med Full Glidelås Team

Salming Team Hood er laget i et behagelig bomull / polyester stoff med en super myk børstet innsiden. Den har to håndlommer og fleksible mansjetter på hule og ermåpninger. Hetteinnstillingen er utformet med to farget rund ledning og trykte logoer.

Egenskaper:

Trykt logo

Lommelykter

Drawstring hette

spesifikasjoner:

Materiale: 80% bomull 20% polyester


Hos fotball butikken, goalinn, kan du finne forskjellige størrelser av Salming Genser Med Full Glidelås Team og en variasjon av ulike farger. I tillegg kan du fullføre din bestilling med produkter relatert med Salming Genser Med Full Glidelås Team som kategorien Dameklær fra vår nett fotball butikk. Les våre eksperters veiledingsguide om fotball utstyr, i tillegg til Salming Genser Med Full Glidelås Team omtalene.

Spesifikasjoner Salming Genser Med Full Glidelås Team

Hette
With hood
Farge
Svart
Glidelåslengde
Full glidelås

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up