up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salming Jakke League

Salming Jakke League

plus
Salming

Salming Jakke League

Produktbeskrivelse Salming Jakke League

Salming League Jacket er laget i en lett vannavvisende polyesterstoff med polyesterfylling.

Den er designet med glidelås med håndlommer og trykte logoer.

Øvre kropp har god plass for laglogoer og nedre kropp er quiltet for bedre fleksibilitet. Materiale: 100% Polyester.Salming Jakke League er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger. Hvis du er interessert i å kjøpe Salming Jakke League fra din nett fotball butikk goalinn, ikke nøl lenger, og motta det hjemme i noen dager. Hos goalinn kan du finne den laveste prisgaranti for produkter av fotball utstyr fra merket Salming.

Spesifikasjoner Salming Jakke League

Årstid
Alle sesonger
Hette
Without hood
Farge
Svart
Funksjoner
Strekk
Termikker
Skjønn
Gutter
Anbefalt bruk
Tennis
Paddle

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up