up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salming Korte Bukser Referee

plus
Salming

Salming Korte Bukser Referee

Produktbeskrivelse Salming Korte Bukser Referee

Salming Dommer Shorts er spesielt utviklet for å tilfredsstille en dommeres behov. Utformet med lommer med glidelås og en baklomme med borrelåsåpning, kan shortsene bære alt det som er viktig for en dommer. Dommer-shortsen har en komfortabel løs passform med snørebånd og indre maskebukse.

Egenskaper:

Zippered side lommer

Velcro lomme på baksiden

Drawstring i midjen

Mesh innerbukse

Høy pusteevne

Trykte logoer

spesifikasjoner:

Materiale:

100% Polyester


Oppdag Salming Korte Bukser Referee på lager og til best pris. Besøk goalinn, din nettbutikk med fotball utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din Salming Korte Bukser Referee nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner Salming Korte Bukser Referee

Lengde
Kort
Farge
Svart
Anbefalt Bruk
Håndball

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Salming dommer shorts

-

utmerket

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up