up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Salming Sko Ninetyone

plus
Salming

Salming Sko Ninetyone

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Salming Sko Ninetyone

Salmings Performance Sneaker Shoe har en super myk suede øvre som gir god komfort og fleksibilitet. Ytre solen er laget av rå gummi for å gi maksimal trekkraft og nær bakken. Men det er mer enn et øye på denne forestillingsskoen, inne i det røde gummi ytre såleskalet der? En skjult EVA-prestasjon mellomsåle, noe som gjør denne skoen til en utmerket innendørs ytelse sko, samt en kul utseende sneaker. Suede er et naturlig materiale. Hvis skoene dine blir skitne, tørk børsten av smusset vekk, bruk deretter en ruskindpensel? Du kan ikke vaske ruskind.

spesifikasjoner:

Materiale:

Riktig ruskind


Fullfør bestilling av Salming Sko Ninetyone med vår Herresko utvalg og Håndballsko artikler. Naviger gjennom andre fotball kategorier på goalinn, din nettbutikken som spesialiserer seg på fotball utstyr, og få alle dine Håndballsko utstyr til den beste prisen, 100% garanti på goalinn!

Spesifikasjoner Salming Sko Ninetyone

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up