up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Sklz Høydestige

plus
Sklz

Sklz Høydestige

Produktbeskrivelse Sklz Høydestige

Høyde Ladder kombinerer to av SKLZ bestselgende trening hjelpemidler, Quick Stige og Speed ​​hekk, i ett praktisk produkt. Nå kan du ha fleksibilitet til å bruke stigen flat eller forhøyet for en rekke av smidighet og fart øvelser.


Øk hurtighet gjennom akselerert foten streik og heis frekvens til slutt forbedre manøvrerbarheten rundt feltet eller domstol.Funksjoner:


- Veksle mellom en flat stige og 4 "hekk i sekunder


- 7 fot, 6-trinn lang stige


- Hver stige rung måler 26 "bred og 15" lang


- Foldes raskt ned for praktisk oppbevaring


- Laget av lett, slitesterk PVC-plast for portabilitet


- Inkluderer en praktisk bæreveske og bruksanvisning


Kjøp nå din Sklz Høydestige for bare 50.99 $. Laget av Sklz Høydestige er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos goalinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt fotball produkter. Se hele vårt utvalg av Agility stiger i vår Trening avdeling.

Spesifikasjoner Sklz Høydestige

Farge
Gul
Produkttype
Stiger

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up