up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Sklz Kick-Out

Sklz Kick-Out

Sklz Kick-Out

Sklz Kick-Out

plus
Sklz

Sklz Kick-Out

Produktbeskrivelse Sklz Kick-Out

Ren skyting gjør tilbake - i det minste er det med Kick Out. Med en 360 graders renn som returnerer skudd hvor som helst på banen, klipper Kick Out raskt og enkelt direkte på bøylen. Det er det ultimate gjør det og ta det tilbake for å bygge bedre skyttere.


Funksjoner:

Roterende sjakt returnerer skudd hvor som helst på banen
Rask og enkel montering
Enkel vrijustering med integrert håndtak
Bygget for å vare gjennom flere sesonger med bruk
Nå kan du legge inn bestillingen uten å måtte forlate huset med goalinn, nettbutikken som spesialiserer seg på fotball materiale. Vi vil at du skal nyte din fritid på en unik måte, og derfor tilbyr vi det største utvalget i Basketballkurver produkter av Sklz. Forespørr fotball produktene som er oppført som Sklz Kick-Out designet for å gi deg full behag mens du trener din favorittsport eller dine daglige aktiviteter.

Spesifikasjoner Sklz Kick-Out

Farge
Grå
Produkttype
Støtter

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up