up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Spalding Basketballnett NBA Gametime Series

plus
Spalding

Spalding Basketballnett NBA Gametime Series

Produktbeskrivelse Spalding Basketballnett NBA Gametime Series

Egenskaper:.

Styrestørrelse 122cm x 82cm Polykarbonat Bakplate Høydejustering 2,44m til 3,05m


Kjøp din Spalding Basketballnett NBA Gametime Series til den laveste prisen! I vår nettbutikk for fotball, goalinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Trening til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Spalding Basketballnett NBA Gametime Series. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår fotball katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Spalding Basketballnett NBA Gametime Series

Farge
Klar
Blå
Produkttype
Basketballkurver

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Spalding Basketballnett NBA Gametime Series

Opprørende tjeneste

-

Produktet har aldri kommet, til tross for de mange forespørslene som er sendt til kundeservice, som tilfeldig, så snart svingen kommer i chat, får chatten til å falle. Mer enn en uke for sent har jeg fortsatt ingen nyheter om bestillingen min. Jeg anbefaler ikke nettstedet for noen form for kjøp

Spalding Basketballnett NBA Gametime Series

Produktkvalitet

-

Det virker for meg som en god kurv med tanke på høydejusterbarhet og generell kvalitet, selv om noen deler har vært mangelfulle og det koster litt å skru alt for å gjøre det greit.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up