up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Spalding Hettegenser Team II

plus
Spalding

Spalding Hettegenser Team II

Produktbeskrivelse Spalding Hettegenser Team II

Egenskaper.

Svette, innsiden ikke børstet.

Hette i kontrastfarget.

Kangaroo lomme på forsiden.

Spalding og True To The Game utskrifter.

Materiale 80% Bomull, 20% Polyester.

Vekt 290gm.Velkommen til våre Spalding Hettegenser Team II spesialtilbud! Tenk på goalinn når du ønsker å fornye dine fotball materialer. goalinn er er en nettbutikk som fungerer samme med de beste nasjonale og internasjonale merkene som Spalding så du kan finne alt du ser etter for og nye ditt liv. Sjekk våre tilgjengelige produkter i Barneklær.

Spesifikasjoner Spalding Hettegenser Team II

Hette
With hood
Farge
Rød
Skjønn
Gutter
Glidelåslengde
Uten glidelås

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up