up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Spalding Jakke Team II

Spalding Jakke Team II

plus
Spalding

Spalding Jakke Team II

Produktbeskrivelse Spalding Jakke Team II

Egenskaper.

Svette, innsiden ikke børstet.

Rib krage kontrastfarget.

To glidelåslommer.

Spalding og True To The Game utskrifter.

Materiale 80% Bomull, 20% Polyester.

Vekt 290gm.Spalding Jakke Team II er tilgjengelig med forskjellige kjennetegn. Kjøp det hos goalinn og fra nytte av alle fordelene. Dessuten, Spalding Jakke Team II har den offensielle garanten av merket Spalding. Du kan også supplere din bestilling med andre produkter fra vår Barneklær katalog og Jakker kategori.

Spesifikasjoner Spalding Jakke Team II

Årstid
vår/sommer
Hette
Without hood
Farge
Grå
Skjønn
Gutter
Anbefalt bruk
Basketball
Anbefalt Bruk
Basketball

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up