up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Spalding Polstret Jakke

Spalding Polstret Jakke

plus
Spalding

Spalding Polstret Jakke

Produktbeskrivelse Spalding Polstret Jakke

EGENSKAPER:

Downjacket med hette.

Spalding logo utskrift.

To sidelommer med glidelås.

kontrastfarget bindende.

Materiale 100% nylon 20d.

Vekt 40 g / m².

Laget i Kina.Kjenner du alle funksjonene til Spalding Polstret Jakke? Hos goalinn velger vi fotball artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Barneklær artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Jakker kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Spalding er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av fotball ekspertene!

Spesifikasjoner Spalding Polstret Jakke

Årstid
høst/vinter
Hette
With hood
Farge
Svart
Funksjoner
Termikker
Skjønn
Gutter
Anbefalt bruk
Urban
Anbefalt Bruk
Urban

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up