up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Støvler fotball

Fotballsko

Finn et bredt utvalg av Fotballsko-produkter for fotball. Oppdag de beste tilbudene hos goalinn. Rask levering og sikker betaling.

Leter du etter fotballsko?

Vi anbefaler de mest passende fotballskoene for deg

Start

Leter du etter fotballsko?

Utvalgte produkter av Støvler

Merkevarer av Støvler

Hvordan velge riktige fotballsko?

Tilbehør

Fotballskotilbehør er avgjørende for å spille fotball. Dette tilbehøret inkluderer innleggssåler, klosser, støveltørkere osv. Innleggssåler for fotballsko forbedrer komfortnivået og forhindrer irritasjon og smerte. Fotballstøvelknotter er det eksterne tilbehøret til en sko som gir ekstra trekkraft på overflaten.

Fotballsko

Fotballstøvler eller sko er en artikkel av fottøy som brukes til trening eller fotballkamper. Støvlene som brukes til gressbaner har pigger på utsiden av sålen for å lette grepet. Fotballstøvelknotter gir enorm friksjonskraft. Piggene hindrer spilleren i å falle ned på gresset og lar spilleren løpe raskere og justere retningen raskt uten å falle av. Du kan kjøpe disse støvlene fra Adidas , Joma , Puma , Mizuno .

Junior fotballsko

Juniorfotballsko er raske sko for å spille fotball. De er tilgjengelige i et bredt spekter av stiler og farger, med noen ekstremt levende. Juniorfotballsko er designet for gutter og jenter, de er veldig lette og slitesterke. Disse støvlene er laget av intenst karbongarnmateriale for en komfortabel passform. Disse fotballskoene er noe av det viktigste for unge mennesker å spille fotball.

Rugbystøvler

Rugbystøvler er det ideelle fottøyet laget for å spille rugby. De er laget for å være komfortable når de spiller og er tilpasset til å spille på gressbaner. De har spesifikke egenskaper som å søke maksimal letthet slik at opplevelsen kan være helt komfortabel og trygg. Rugbystøvler har vanligvis en såle med pigger som fotball for å ha maksimalt grep på bakken. Det finnes også junior rugbystøvler slik at også de minste kan nyte sporten.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk