up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Uhlsport Genser Med Full Glidelås Essential

Uhlsport Genser Med Full Glidelås Essential

Uhlsport Genser Med Full Glidelås Essential

Uhlsport Genser Med Full Glidelås Essential

plus
Uhlsport

Uhlsport Genser Med Full Glidelås Essential

Produktbeskrivelse Uhlsport Genser Med Full Glidelås Essential

EGENSKAPER:

uhlsport ordlyd på brystet.

kontrast nettforing i hette.

svette jakke med hette.

Kangaroo lomme på forsiden.

Materiale: 65% bomull, 35% polyester.

Laget i Kina.Oppdag alle Herreklær produkter som du kan finne hos goalinn som Uhlsport Genser Med Full Glidelås Essential. Kjøp nå Uhlsport Genser Med Full Glidelås Essential og spar mye penger på Hettgenser produkter. I tillegg, med den kvaliteten som er støttet opp av merket Uhlsport vil det være det perfekte kjøpet. Vet du allerede at du kan finne Uhlsport Genser Med Full Glidelås Essential og andre sporter i vår fotball butikk? Takket være goalinn kan du nå se et enormt utvalg av Herreklær artikler, ideelt for hver sport tenkelige .

Spesifikasjoner Uhlsport Genser Med Full Glidelås Essential

Hette
With hood
Farge
Svart
Glidelåslengde
Full glidelås

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Flott genser

-

Veldig vakker genser, perfekt størrelse L, råd, utmerket for de som driver med sport på alle årstider, ikke tungt produkt, den er ikke polstret innvendig og er ikke plysj.

Produktkvalitet

-

komfortabel, god pris.

Uovertruffen kvalitet

-

Eksepsjonell kvalitetsjakke. Bildene gjør det ikke rettferdighet, det er mye bedre enn det ser ut. Den er tung, noe som indikerer bomullens gode kvalitet. Perfekt dimensjonering også. Glad med kjøpet. Frakt og levering veldig bra. Til tross for å være i fester og i motsetning til flere leste kommentarer, kom det bare et par dager for sent.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up