up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Uhlsport Genser Stream 3.0 Training

plus
Uhlsport

Uhlsport Genser Stream 3.0 Training

Produktbeskrivelse Uhlsport Genser Stream 3.0 Training

Spesifikasjoner:


Trykt Uhlsport ordlyden på brystet

Polyterry skjorte svette med v hals

Design pipings

Trykt Uhlsport ordlyden på venstre erme

Ermet cuffs1: en ribSpesifikasjoner:


Materiale 100% polyester

Smartbreathe FIT


Oppdag alle Herreklær produkter som du kan finne hos goalinn som Uhlsport Genser Stream 3.0 Training. Kjøp nå Uhlsport Genser Stream 3.0 Training og spar mye penger på Hettgenser produkter. I tillegg, med den kvaliteten som er støttet opp av merket Uhlsport vil det være det perfekte kjøpet. Vet du allerede at du kan finne Uhlsport Genser Stream 3.0 Training og andre sporter i vår fotball butikk? Takket være goalinn kan du nå se et enormt utvalg av Herreklær artikler, ideelt for hver sport tenkelige .

Spesifikasjoner Uhlsport Genser Stream 3.0 Training

Hette
Without hood
Farge
Blå
Glidelåslengde
Uten glidelås

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Nydelig genser og god kvalitet

-

Nydelig genser og god kvalitet Jeg har ikke brukt min "Uhlsport Stream 3.0 Training Sweater" ennå, men kvaliteten på materialet som er laget er bemerkelsesverdig. Jeg planlegger allerede å bruke den i treningsøktene mine. Jeg anbefaler oppkjøpet

Uhlsport

-

Jakke med utmerket kvalitet

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up