up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Uhlsport Keeperhansker Supersoft Bionik

Uhlsport Keeperhansker Supersoft Bionik

plus
Uhlsport

Uhlsport Keeperhansker Supersoft Bionik

Produktbeskrivelse Uhlsport Keeperhansker Supersoft Bionik

Egenskaper:

PALM: SUPERSOFT latex skum

BACKHAND: preget latex med SCHOCKZONE

CUT: Classic cut gir et maksimalt fangstområde

GLOVE BODY: pustende tekstil for maksimal komfort

FASTENING: Full bandasje og vikle rundt latexrem med navnefelt

DESIGN:

SCHOCKZONE-område med preg

Wrap på kanten av hånden for bedre montering og ekstra pute

BIONIKFRAME: det effektive lysstabiliseringssystemet for optimal ytelse

spesifikasjoner:

Materiale:

Latex: 48% Polyester: 31% PA: 16% Nylon: 5%

Teknologi:

Classic Cut:

Vår klassiske kutt er utførelsen av tradisjonelle verdier. Håndflaten og baksiden av hansken er sydd sammen langs sidene av fingrene. Resultatet? En bevist design: klassisk, komfortabel, ikke for stram og ikke for bred.

BIONIKFRAME:

Lyset og den fleksible støtten. BIONIKFRAME. Inspirert av den beste konstruktøringeniør av all tiden - Mother Nature - er det nye BIONIKFRAME designet for å etterligne og forbedre den naturlige oppstillingen og operasjonen av muskulaturen til den menneskelige hånden. Resultatet: Stabilt. Fleksibel. Lett. For alle som tenker beskyttelse er ikke deres ting.

SCHOCKZONE:

Dette støtabsorberende elementet har en spesiell overflate med høyt slitasjeavstand. Vi kaller det SCHOCKZONE det hjelper deg når du stanser og gjør hanskene enda mer slitesterke.


Alle fotball produktene i kategorien Keeperhansker har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos goalinn kan du finne en full katalog over Utstyr produkter fra Uhlsport. Prisene på Uhlsport Keeperhansker Supersoft Bionik er 77.902261 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner Uhlsport Keeperhansker Supersoft Bionik

Beskyttelse
Nei
Skjæretype
Flat
Farge
Svart
Gul
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Uhlsport bionik

-

Fin solid hanske, slitesterk og godt grep.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up