up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Uhlsport Trenings-Treningsdrakt

Uhlsport Trenings-Treningsdrakt

Uhlsport Trenings-Treningsdrakt

plus
Uhlsport

Uhlsport Trenings-Treningsdrakt

Produktbeskrivelse Uhlsport Trenings-Treningsdrakt

Funksjoner:


- Øv bukse med rib innsatt på ryggen kalv


- Zip lommer


- Elastisk snor i linning


- Leg åpning med glidelås og trekant innfellinger


- Uhlsport ordlyden broderi på venstre benSpesifikasjoner:


- Materiale: 100% Polyester, polyterry


Oppdag alle Herreklær produkter som du kan finne hos goalinn som Uhlsport Trenings-Treningsdrakt. Kjøp nå Uhlsport Trenings-Treningsdrakt og spar mye penger på Tracksuits produkter. I tillegg, med den kvaliteten som er støttet opp av merket Uhlsport vil det være det perfekte kjøpet. Vet du allerede at du kan finne Uhlsport Trenings-Treningsdrakt og andre sporter i vår fotball butikk? Takket være goalinn kan du nå se et enormt utvalg av Herreklær artikler, ideelt for hver sport tenkelige .

Spesifikasjoner Uhlsport Trenings-Treningsdrakt

Farge
Svart
Produkttype
Bukser

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up