up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Uhlsport Viktig-Treningsdrakt Softshell

plus
Uhlsport

Uhlsport Viktig-Treningsdrakt Softshell

Produktbeskrivelse Uhlsport Viktig-Treningsdrakt Softshell

uhlsport ordlyd reflekterende.

hette med elastisk ledning.

funksjonelt 3 lag softshell materiale med membran innsiden.

reflekterende glidelås.

Materiale 100% polyester, softshell


Tenker du på og kjøpe Uhlsport Viktig-Treningsdrakt Softshell? Dette er en av stjerneproduktene hos goalinn, nett fotball butikken. Prisen er 57.49 $, begrenset tid! Hos goalinn kan du dra nytte av de største fordelene og finne produkter fra Uhlsport til den beste prisen. Alle våre fotball produkter har en kvalitetsgaranti fra produsent.

Spesifikasjoner Uhlsport Viktig-Treningsdrakt Softshell

Farge
Rød
Produkttype
Jakker

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up