up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Umbro Fodboldstøvler Medusæ Pro HG

plus
Umbro

Umbro Fodboldstøvler Medusæ Pro HG

Produktbeskrivelse Umbro Fodboldstøvler Medusæ Pro HG

Magiske touch og lynraskt to ting som hver spiller ønsker å ha i sin garderobe. Den nye Umbro Medusae Pro er en fotball støvel som byr på både takket være en øvre som kombinerer premium k skinn på forfoten med en lett ytelse mesh, noe som gjør Medusae en av de letteste lærstøvler på markedet.

den Medusae Bygget på Umbros hastighet yttersåle som er bygget for fart i alle retninger, og har også den kjente A-ramme for å gi støtte i midten av foten

Egenskaper:

Premium K Leather gir en magisk touch

Speed ​​yttersåle for raske svingene

Unik stud konfigurasjonen gir virkelig gripende ytelse

Pre støpt EVA sokk liner en magisk svamp som tilbyr optimal komfort

Ytelse mesh og A Frame gir lynraskt

spesifikasjoner:

55% Leather. 45% Tekstil mesh

185 gram vekt per boot


Kjenner du alle de egenskaper som gjør Umbro Fodboldstøvler Medusæ Pro HG unik. Hvis du er interessert i Umbro Fodboldstøvler Medusæ Pro HG bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk goalinn. Vår omfattende Fotballsko kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte fotball aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et goalinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Spesifikasjoner Umbro Fodboldstøvler Medusæ Pro HG

Type ytter såle
Fg - fast grunn
Farge
Svart
Gul

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up