up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Umbro Innendørs Fotballsko Street V IN

Umbro Innendørs Fotballsko Street V IN

plus
Umbro

Umbro Innendørs Fotballsko Street V IN

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Umbro Innendørs Fotballsko Street V IN

Egenskaper:

Lett lerret øvre med vattert vamp for komfort.

PU tå vakt og hælkappe for holdbarhet. Non marking yttersåle.

spesifikasjoner:

FABRICATION: Tekstil Mesh 70%, PU 30%


Hvis du ønsker å kjøpe det beste Herresko produkter av Umbro har du funnet den beste plassen på goalinn. Hos goalinn jobber vi alltid med de beste merkene som Umbro for å gi deg den beste kvalitet og best pris på alle våre fotball produkter som Umbro Innendørs Fotballsko Street V IN. Legg inn bestillingen nå og motta Umbro Innendørs Fotballsko Street V IN så fort som mulig.

Spesifikasjoner Umbro Innendørs Fotballsko Street V IN

Farge
Hvit

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Verdig modell

-

fornøyd med kvaliteten på materialene som brukes. Selvfølgelig er det ikke en toppmodell. toppen blir skitten raskt. godt grep

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up