up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Umbro Sko Sala Street IN

Umbro Sko Sala Street IN

Umbro Sko Sala Street IN

Umbro Sko Sala Street IN

plus
Umbro

Umbro Sko Sala Street IN

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Umbro Sko Sala Street IN

Vi introduserer UMBRO Sala Street IN-skoene, laget med en førsteklasses blanding av 65 % tekstil og 35 % polyuretanmaterialer.

Disse skoene er designet for å gi ultimat komfort og holdbarhet, noe som gjør dem perfekte for innendørs sport og aktiviteter.

Med sitt slanke og stilige design vil disse skoene garantert heve din atletiske ytelse og motespill.

Gjør deg klar til å ta fatt på banen med UMBRO Sala Street IN Shoes.
Elsker du fotball? Få din Umbro Sko Sala Street IN og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Umbro gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Herresko for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive fotball modellene mulig har de fleste av våre Innendørs fotball sko artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Umbro Sko Sala Street IN

Farge
Hvit

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Umbro Sko Sala Street IN

Godt produkt

-

Den kom i utmerket stand

Umbro Sko Sala Street IN

Futsal joggesko

-

Futsal sko som forventet. De overholder for amatørbruk.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up