up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Umbro Tights

plus
Umbro

Umbro Tights

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Umbro Tights

Fabrikasjon:

Polyester 88%.

Elastane 260 Gsm Jersey 12%.

Trekk:

Jersey Waitsband.

Sølv Reflekterende Stacked Diamond.Umbro Tights har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Umbro Tights som du har kjøpt hos goalinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett fotball butikk oppdage en rekke produkter av merket Umbro og fullføre din bestilling av fotball produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Umbro Tights

Lengde
Lang
Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Opprinnelig

-

En veldig original og kvalitets tights

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up