Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Rekreasjon

()

Sorter etter

Hva er et fotballbord?

Fotball er et av de mest populære spillene der ute. Spillet består av et bord med stålstenger som kobles fra den ene siden til den andre. Fotball spilles ofte for underholdning eller moro blant venner; men det er også profesjonelle turneringer.
Et fotballbord er hovedkomponenten i spillet. Kvaliteten på bordet er en svært viktig faktor. Generelt, jo tyngre fotballbordet er , jo mer stabilitet vil det gi når det blir ristet av spillere. Det er forskjellige vekter av fotballbord tilgjengelig på markedet som du kan velge mellom, men et bord som veier tyngre enn 50 kg er ideelt.
Et fotballbord med tykkere sidevegger gir et mer konsistent spill. Når du velger et fotballbord , sørg for at sideveggene er minst én tomme tykke. Deretter bidrar også bordbenene til den generelle ytelsen til spillet. Bordets ben av god kvalitet sørger for en stabil plattform hvor spilleren kan slå gode skudd.

Til slutt er bordfotballoverflaten laget av et motstandsdyktig materiale for å unngå riper eller støt. Bord av høy kvalitet er designet med spilleflater i herdet glass for en raskere og mer konsistent spillopplevelse. Noen av de mest anerkjente produsentene av fotballbord, biljardbord, elektronisk darttavle og lufthockeybord er Devessport , Cb games , Aktive , Tachan og Color Baby .

top