up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

adidas

Predator

Predator

Copa

Copa

X Crazyfast

X Crazyfast

Bollar

Bollar

Landslag

Landslag

Real Madrid

Real Madrid

Kategorier

Bagar

Barnkläder

Barnskor

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Marknadsföring

Officiella Kläder

Stövlar

Träning

Utrustning

Allt( adidas )

Nyaste

Visa alla produkter flecha

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

adidas

Bär din look med perfektion med Adidas

Ta din plats i sportvärlden med Adidas-sortimentet på Goalinn. Adidas är ett ledande klassiskt sportmode märke grundat av Adolf Dassler 1949. Från början fokuserade det bara på Adidas sportskor, men senare har det utökats till olika sportkläder och streetwear-plagg. Det bästa kvalitet och bekväma materialet gjorde att kunderna blindt litade på detta märke bara vid åsynen av logotypen på kläderna. Köp något Adidas-plagg på Goalinn för att styra upp på planen med stil. Det har varit känt för sin utmärkta kvalitet i Adidas skor för pojkar och flickor. Dessutom har Adidas stövlar upprätthållit sin specialitet i sina innovativa och trendiga design. De har den bästa accelerationen och greppet för att förbättra din prestanda och undvika onödiga skador. Kombinera dem med Adidas strumpor för att lägga till extra komfort för dina fötter.

Adidas erbjuder dig allt du behöver för att öva sport

Förutom skor, kan du hitta alla typer av sportkläder som Adidas jackor, Adidas shorts, Adidas sportbehåar och mycket mer. Denna sportkläder är mycket lätta och låter luft passera under träning, och det elastiska och svettresistenta materialet ökar prestandan dubbelt. Spelare kan också skapa anpassade ord eller meddelanden för sina lagjackor. Adidas hoodies och Adidas mössor är också ett bra alternativ när det gäller att spela utomhus, som håller dig varm och bekväm utan att lager. Bomullen som används vid tillverkning av dessa plagg förhindrar hudallergi som orsakas av användning av andra material. Medan för att öka bärbarheten av kläderna, använder Adidas dubbelvävda tyger. Så de gör att du kan ge dig själv det bästa i spelet utan att bli begränsad till någonting. Förutom kläder och skor har den ett brett utbud och olika tillbehör, såsom kepsar, väskor, Adidas bälten och mycket mer. Alla dessa saker inspirerar dig kreativt, och ikoniska design med en modern twist gör dem både klassiska och moderna.

Mer om Adidas

Adidas är en ledare när det gäller att tillhandahålla nästan alla typer av sportkläder av högsta kvalitet runt om i världen. Och nu kan du få ditt favoritplagg på Goalinn, din fotbollaffär. Sportgarderoben kan bara färdigställas med Adidas-samlingen. Adidas är nu ett märke som alltid är i senaste modet med uttalade plagg som släppts i år som kan lägga till en chictouch till din stil. Grädden på moset är dess eleganta och tidlösa plagg som garanterar att du kommer att skina med sina reflekterande detaljer även i svaga ljus.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga