up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Bagar

Ryggsäckar - Färg: Svart

()
load

Hur är en fotbollsryggsäck?

Fotbollsryggsäcken används för att bära fotbollstillbehör som skydd, bollar, tröjor, handskar och mer. En fotbollsryggsäck är bekväm att förvara och transportera all din fotbollsutrustning. Det är en av de väsentliga delarna för att kunna gå till träning på ett organiserat sätt. Fotbollsryggsäckar kan tillverkas av material som polyester. De kommer med toppstängning och kännetecknas av att de har många fickor och fack. Axelremmarna anpassar sig till den storlek som passar dig bäst. Du kan köpa dessa ryggsäckar från Adidas , Joma , Puma , Uhlsport , Mizuno .

Adidas fotbollsryggsäck

Adidas fotbollsryggsäck är speciellt för fotbollsspelare och älskare. Adidas fotbollsryggsäck har kapacitet att passa inuti skor eller klossar, och alla dina väsentliga tillhörigheter. Vissa har ett fantastiskt kulfodral i mesh som passar upp till en boll i storlek 5 så att du enkelt kan se att du har din boll. Adidas fotbollsryggsäckar kombineras med en mängd olika nyanser, en stabil struktur och vadderade rygg och axelbälten för enkel transport.

Puma fotbollsryggsäck

Puma fotbollsryggsäck är ett annat utmärkt alternativ för den mest lämpliga fotbollsryggsäcken. Denna ryggsäck har många stora, differentierade ventilerade sektioner, och är hållbar och bekväm, samt ergonomisk.

clouse menu Stänga