up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Barnkläder fotboll

Barnkläder fotboll

Hitta ett brett utbud av Barnkläder-produkter för fotboll. Upptäck de bästa erbjudandena på goalinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Barnkläder

Märken i Barnkläder

Hur väljer man rätt fotbollskläder för barn?

Utrustningsset

Satsen är ett av grundelementen för sporter som fotboll. Utrustningssetet innehåller sportartiklar som instrument, material, kläder och verktyg som används för att tävla i spel och uppgifter relaterade till sporten.

Jackor

Fotbollsjackor är anpassade för våt terräng. De har vanligtvis helärmar, huva och dragkedjor framtill eller bara ner på sidorna. En jacka är vanligtvis lätt och termisk.

Byxor och leggings

Byxor och leggings är också nödvändiga klädesplagg för att utöva sport. Byxorna är säckiga men tightsen har en tight passform. Byxorna är oftast gjorda av bomull.

Pikétröjor och t shirts

T shirts är ett viktigt plagg för sport, de ger andningsförmåga och elasticitet för maximal rörelsefrihet. Pikétröjor tillåter däremot inte så mycket rörelse, men de är en klassiker i vissa sporter som tennis och golf.

Strumpor och strumpor

Strumpor och strumpor används för att bäras med sportskor. Strumporna kan ha kort eller lång längd beroende på vilken sport som utövas. Det är viktigt att de har en elasticitetspunkt för att vara bekväma för foten.

Tröjor

Tröjor och huvtröjor bärs oftast när vädret är kallt. Sporttröjor har vanligtvis en framficka, de med huva har oftast en dragsko att justera efter önskemål.

Träningsoveraller

Träningsoveraller är klädesplagg som har två komponenter: byxor och en jacka, vanligtvis med dragkedja framtill. Ursprungligen gjordes den för att användas för sport, speciellt för spelare att bära under tävlingar eller träning. För närvarande används de också för vardag.

Mer om barnkläder:

Mer klädinformation inkluderar ansiktsmasker, handskar, huvudbonader, nackdamasker, kjolar, sport bh:ar, västar och baslager . Du kan köpa dessa kläder från Adidas , Joma , Puma , Uhlsport , Hummel .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga