up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Damskor

Tofflor - Skor typ: Spring-skor

()
load

Hur väljer man sportskor?

När det kommer till sport och fysiska aktiviteter kan skor göra din träning och upplevelse enklare. Med så många nya skor som släpps då och då, kan det vara en skrämmande uppgift att hitta rätt sko för ditt träningspass.
Sneakers kan användas dagligen. De finns i en mängd fantastiska designs, tjocka vadderade mellansulor, överdelar i premiumläder och vadderade klackar. När du letar efter något bekvämt och snyggt på samma gång är sömlösa sneakers det perfekta valet. Joma , Asics , Hummel och Umbro erbjuder exklusiva träningsskor för män och kvinnor.
Höga skor har många skyddsegenskaper, varför professionella spelare föredrar dessa skor. De är lätta och bekväma och har visat sig förbättra din prestation. Höga sneakers kan användas för nästan alla aktiviteter på gymmet, från styrketräning till stretching, en aerobicsklass, löpning eller jogging. High Top Trainers är lättare än Cross Trainers och är gjorda med en ovandel i lätt mesh för andningsförmåga. Ger dämpning och absorberar stötar. De stöder också fotvalvet.
Lädersneakers ger ett mjukare steg än vanliga skor. Sulan på en lädersko är vanligtvis bred och stabil. Dessutom ger bredden stöd för sidorörelse under träning.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga