up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Damskor fotboll

Damskor fotboll

Hitta ett brett utbud av Damskor-produkter för fotboll. Upptäck de bästa erbjudandena på goalinn. Snabb leverans och säker betalning.

Letar du efter fotbollsskor?

Vi rekommenderar de mest lämpliga fotbollsskorna för dig

Starta

Letar du efter fotbollsskor?

Utvalda produkter i Damskor

Märken i Damskor

Hur väljer man rätt skor?

Basketskor

Basket är en snabb och skicklig sport som kräver att spelarna springer både i en rak linje och i sidled. Basketskor är förmodligen det viktigaste föremålet i ditt sportpaket. Att hitta rätt basketskor är avgörande för att se till att du kommer att prestera ditt bästa på planen. Några av funktionerna som gör en bra basketsko inkluderar: dämpning, stöd, grepp och en bekväm passform.

Handbollsskor

Handbollsspelare bör välja skor som ger maximal balans och är förstärkta framtill. Handbollsskor håller dig klistrad vid marken, så du bör välja skor av lätt material. Det gör att du kan röra dig snabbt utan att känna vikten på dina fötter. Handbollsskor är i allmänhet gjorda av lätta tyger, som gummi och läder.

Sneakers

Dam atletiska skor är designade för att ge den utmärkta stötdämpning, stabilitet och dämpning som tränare och spelare behöver. Dessa skor har robusta sulor som är designade för att du ska kunna utföra träningspass och övningar bekvämt. Dessutom formar sig den asymmetriska snörningsdesignen till formen på din fot för att säkerställa en säker och bekväm passform.

Volleybollskor

Volleybollskor är designade för att röra sig med en spelares fot. Det är avgörande för spelarens prestation, vilket innebär att skon måste sitta tätt, utan utrymme för rörelse inuti. Det bästa rådet är att välja volleybollskor som är ett finger breda eller mindre mellan tårna och skospetsen. Adidas , Joma , Puma , Uhlsport och Mizuno är välkända tillverkare av volleybollskor.

Lär dig mer om idrottsskor för damlag:

Flip flops är ett perfekt skoalternativ efter ett hektiskt träningspass. De är lätta, mjuka och luftiga. Vanligtvis spelas hockeyligamatcher på Astroturf, men det finns några fält gjorda av den ursprungliga gräsmattan. Därför måste du välja skor utifrån terrängen du ska spela på. Den viktigaste skillnaden mellan Astroturf och landhockeyskor ligger i sulornas grepp. Gräsplanskor har längre dubbar till skillnad från konstgrässkor. Det beror på att skorna kan sjunka ner i gräset och ge bättre grepp och grepp. Astroturf skor, å andra sidan, har kortare dubbar som gräver in i Astros utan att skada ytan. För att få plats med tjocka strumpor måste du välja rugbystövlar som är åtminstone något större än din normala skostorlek.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga