up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Garmin

LÖPNING

LÖPNING

Cykling

Cykling

VÄLSKAP

VÄLSKAP

utomhusklockor

utomhusklockor

GPS UTOMHUS

GPS UTOMHUS

MULTISPORT / SWIMMING

MULTISPORT / SWIMMING

Kategorier

Återhämtning och Vård

Elektronik

Allt( Garmin )

Garmin

Garmin har dominerat navigationsteknikbranschen sedan starten 1989. Garmin är den ledande tillverkaren av innovativa GPS-enheter som redan har tillfredsställt konsumenter runt om i världen. Garmin-klockan kommer att följa dig i en mängd olika discipliner som fitness, träning, marin, flyg, utomhusaktiviteter, expeditioner, cykling, löpning, vandring och bergsklättring.


För att få bra spårning och plats när du tränar utomhussporter är Garmin GPS-enheter det bästa alternativet. Med Garmin-produkter till ditt förfogande kan du förbättra din prestanda genom att hjälpa dig att övervaka varje detalj i signalen i förhållande till dess rörelse.


Garmin Forerunner är det bästa alternativet för löpning. Den har funktioner som daglig aktivitetskontroll, accelerometer, GPS, pulsmätare och hastighetsmätare. Dess funktioner liknar Garmin Fenix-klockan men var och en innehåller nyanser som gör dem olika. Garmin Venu innehåller specialiserade fitness- och hälsofunktioner.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga