up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Herrkläder fotboll

Herrkläder fotboll

Hitta ett brett utbud av Herrkläder-produkter för fotboll. Upptäck de bästa erbjudandena på goalinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Herrkläder

Märken i Herrkläder

Hur väljer man bra utrustning för att spela fotboll för män?

Baslager

Baslager är ett extra lager av kläder som mestadels bärs under vintersäsongen. Spelare måste hålla sig varma när de är på spelplanen; därför är ett baslager utformat för att hålla din kroppstemperatur måttlig. Att lägga till ett överkroppsskikt hjälper till att hålla dig varm och förbättrar blodflödet.

Jackor

Förutom baslager bör en fotbollsspelare bära en jacka för att bekämpa kallt väder. Fotbollsjackor är slitstarka och funktionella och ger optimal värme under de kalla månaderna. Du kan köpa fotbollsjackor av högsta kvalitet från Adidas , Joma , Puma , Hummel , Uhlsport och New Balance .

Byxor

Fotboll är en seriös sport som spelas på olika nivåer, från fritids till professionell. Spelare kan bära långbyxor speciellt utformade för att transportera bort fukt och svett från kroppen och hålla dem svala på sommaren och varma på vintern.

Polos och t shirts

Pikétröjor och t shirts anses vara en av de mest funktionella och bekväma sportkläderna för idrottare. Fotbollsspelare kan dra nytta av det stretchiga tyget i pikétröjor som gör att de kan röra sig fritt. Fotbollströjor ger andningsförmåga och komfort.

Strumpor

Fotbollsspelare bär vanligtvis långa strumpor som täcker benen upp till knäområdet. Fotbollsstrumpor är tjocka och gjorda av slitstarka material som polyester, bomull, nylon, spandex, olefin och polyamid. Strumporna är designade för att stödja spelarnas benskydd. Eftersom fotboll är en sport som innebär frekvent kontakt med benen måste strumpor skydda de nedre extremiteterna och hålla vadmusklerna varma.

Tröjor

Huvtröjor och tröjor är bra alternativ för fotbollsspelare när de spelar under vintermånaderna. Huvtröjor täcker det mesta av huvud och halsområdet och ger tillräckligt med värme och komfort till spelaren. Sweatshirts finns i flera olika stilar som du kan välja mellan. Vissa kommer i en pullover stil, medan andra kommer med dragkedjor.

Träningsoveraller

Fotbollsidrottare väljer träningsoveraller för träning. Sport träningsoveraller består av två delar; en jacka och byxor. Träningsoveraller gjorda av nylon är det mest populära valet bland idrottare eftersom de är svetttransporterande och andas, lätta och hållbara.

Mer om herrkläder:

Arm och benvärmare är kompressionsplagg som håller extremiteterna varma. Handskar är viktiga tillbehör för fotbollspaket för att hålla dina händer skyddade. Fotbollsspelare bär också hattar för att hålla värmen under vinterns träningspass. Fotbollsspelare använder armband för att absorbera svett och prestera bättre. En halsdamask kan bäras för både varmt och kallt väder. På vintern fungerar nackdamasker som ett extra lager av skydd för att skydda dig från den kalla vinden. Utrustningsset, ansiktsmasker, västar och strumpbyxor är några av den andra utrustningen som en fotbollsspelare behöver för spelet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga