Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Herrskor

Herrskor fotboll

Hitta ett brett utbud av Herrskor-produkter för fotboll. Upptäck de bästa erbjudandena på goalinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Herrskor

Märken i Herrskor

Typer av sportskor

Basketskor

Basketskor hjälper till att förbättra din prestation och förebygga skador när du spelar basket. Spelet basket involverar regelbundna hopp, sparkar och blockering av bollen, vilket är anledningen till att basketskor är designade för att fungera som stötdämpare och ge motstånd till fotleden med stabilitet så att deltagarna kan spela lätt. Basketskor ger extra stabilitet när du springer under spelets gång.

Handbollsskor

Handbollsskor har en basdesign skapad speciellt för att stoppa alla typer av snabba rörelser. De har också en mycket låg profil, vilket ger extra balans för spelaren. Dessa skor har vanligtvis ett extra utrymme nära anklarna för rörelsefrihet. Handbollsskor är gjorda av tjocka, styva sulor för att klara snabba, korta rörelser.

Rugby stövlar

Rugbystövlar är skapade med syftet att få maximalt motstånd. Dessa stövlar är oftast gjorda av högkvalitativt läder eller ibland med syntetiskt material eller en blandning av båda materialen så att de kan användas under lång tid. Rugbystövlar är bredare, har en upphöjd häl, större dubbar och ett högre snitt nära ankeln.

Sneakers

Sportskor är sportskor som är gjorda av läder, textil och syntetmaterial. Sportskor är designade för rörelser i flera riktningar. Botten på är mer justerbar för att tillåta ett brett rörelseomfång. Denna typ av sko är mycket kompatibel med dina fötter och håller dig avslappnad även under hård träning. Dessa skor kommer i ett brett utbud av färger och mönster.

Volleybollskor

Volleybollskor kan se väldigt lika ut som klassiska sportskor men de är väldigt olika. Volleybollskor har ett mjukt gummimaterial i botten. Gummit är förberett för att ge utmärkt vidhäftning mot marken och förhindra att skon glider på marken. Du kan köpa dessa skor från Adidas , Joma , Puma , Mizuno , Uhlsport och Asics .

Mer om herrskor:

Flip flops
Flip flops är en typ av sko som har en platt botten och ett Y format band mellan tårna för stöd. De är vanligtvis vana vid att gå till gymmet.

Hockeyskor
Hockeyskor är skapade med stötdämpande egenskaper och ger den styrka och mjukhet som landhockeyspelare kräver varje dag. Sulan på hockeyskor har också dubbar.