up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Joma Fotbollsskor Champion Max FG

Joma Fotbollsskor Champion Max FG

plus
Joma

Joma Fotbollsskor Champion Max FG

Produktbeskrivning Joma Fotbollsskor Champion Max FG

Revamped utanför, liksom inuti. Lättare, med en bättre passform, de känns som en strumpa. Joma modernaste boot design. För elitnivå spela.

Specifikationer:

Vikt: 162 g

Övre:

Tillverkad av ultralätta andas mikrofiber som inte behålla vatten gör det möjligt att behålla sin ursprungliga lätthet.

Byggd med inre nylon med en draghållfasthet av woof 800N / 50 mm och varp 600N / 50 mm.

Denna mikrofiber är hög kvalitet och mycket hållbara, förlänga start liv. Inkluderar Sock System som tillåter foten att röra sig mer naturligt, vilket skapar en känsla som liknar den i nakna fötter.

Innersula:

Pre bildade EVA monteras på den sista.

Bas:

Tillverkad av hög kvalitet nylon. Väldigt lätt.

Yttersula:

Hög kvalitet nylon med en nötningsnivå DIN 40. Detta är JOMA lättaste sula som gör det möjligt för en extern räknare som skall ingå i samma stycke och därmed undvika

en intern räknare och minska den totala vikten.


Joma Fotbollsskor Champion Max FG är den perfekta produkten för att nå dina fotbollmål. Komplettera din order med andra relaterade Fotbollsskorprodukter och njut av ditt liv som du aldrig gjort förr. Några av våra Stövlarprodukter har ett specjalerbjudande. Hitta dem på goalinn! Vi erbjuder ett brett urval av produkter från Joma som är känt för sin användning av material av högsta kvalitet, de misslyckas aldrig med att leverera.

Funktioner Joma Fotbollsskor Champion Max FG

Typ av yttersula
FG - Fast underlag
Färg
Svart

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Joma fotbollsskor

-

Jag beställer alltid ja-skor. Storlek 45 passar mig alltid som en handske. Den här gången orange fältskor. Bra pris och levereras mycket snabbt.

Top!

-

Sidans topp! Leverans topp! Skokvalitet TOPP! Dessutom ett stort urval av starka priser ...

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up