up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Joma Regnrock Championship IV

Joma Regnrock Championship IV

Joma Regnrock Championship IV

Joma Regnrock Championship IV

plus
Joma

Joma Regnrock Championship IV

Produktbeskrivning Joma Regnrock Championship IV

Regnjacka med central dragkedja och foder med Micro Mesh-teknik som förbättrar andningsförmågan. Den har fickor med dragkedja och integrerad huva.


Specifikationer:

Sammansättning: Polyester 100%


Teknologi:

Mikronät:
Det är en teknologi som främjar fukttransport och tillåter maximal andningsförmåga. Din kropp förblir torr och din komfort förbättras.

Anpassningsförmåga:
Tyget som används för att tillverka plagget gör att det bättre anpassar sig till idrottarens kropp. Plagget anpassar sig efter kroppen för större komfort när man utövar sport.

Med fickor:
Plagg med strategiskt placerade fickor för förvaring av viktiga föremål medan du utövar sport. Kan användas för att lagra alla föremål.

Vindjackor:
Plagg gjorda av plattvävda, lätta tyger som skyddar kroppen från direkta luftpåverkan. Skyddar kroppen från direkt påverkan från luften.

Vattentät:
Teknik som skyddar och isolerar mot miljöfaktorer som regn eller vind. Den håller dig torr under hela din sportaktivitet.


Joma Regnrock Championship IV är en produkt som motsvarar Jackorkategorin inom Barnkläderurvalet på din fotbollbutik online, goalinn. Tveka inte längre och lär dig om fördelarna av att höra till goalinn communityn. Vad är fördelarna med Joma Regnrock Championship IV? Den här produkten är speciellt designad för att kunna ge ett bra stöd helt baserat på vår passion för fotboll.

Funktioner Joma Regnrock Championship IV

Säsong
Året runt
Luva
With hood
Färg
Svart
Egenskaper
Vattentät
Vindtät
Kön
Unisex
Rekommenderad Användning
Vattenpolo
Windfoil
Rekommenderad Användning
Tennis
Paddle

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up