up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Kempa Wing Lite Shoes

Kempa Wing Lite Shoes

Kempa Wing Lite Shoes

Kempa Wing Lite Shoes

plus
Kempa

Kempa Wing Lite Shoes

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Kempa Wing Lite Shoes

VENTILATIONSZONE: Lätt och flexibelt övre material med ventilationszoner för hög smidighet och optimal andning. SOFT FIT: Mikrofibersång med glidlaminering för högsta komfort POWER CORE: lätt EVA-polstring med integrerade softpads för bästa komfort och optimal kraftöverföring LITE KAGE: anatomisk gjuten hälräknare för maximal komfort och stabilitet TORSION AID: torsionselement för utmärkt stabilitet och ergonomisk rullande rörelse MICHELIN yttersula för bästa grepp

Handla bekvämt från din vardagsrumssoffa från vår fotbollbutik online. Köp Kempa Wing Lite Shoes med lägsta prisgaranti. Vänta inte längre utan upptäck andra relaterade fotbollprodukter i Herrskorkategorin som kan komplettera din order, goalinn erbjuder en effektiv leveransservice.

Funktioner Kempa Wing Lite Shoes

Färg
Vit

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Kooperativ

-

Mega bra och brett urval av sportskor. Men det fanns en lång leveranstid, därför bara fyra av 50

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up