up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Kempa Wing Shoes

Kempa Wing Shoes

Kempa Wing Shoes

Kempa Wing Shoes

plus
Kempa

Kempa Wing Shoes

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Kempa Wing Shoes

VENTILATIONSZONE: robust övre material med ventilationszoner för optimal andning POWER CORE: EVA-dämpning bästa komfort och optimal kraftöverföring LITE KAGE: anatomisk formad hälräknare för maximal komfort och stabilitet TORSION AID: Midfoot-vridning för att stödja rullningsrörelsen MICHELIN för optimal grepp

Kempa Wing Shoes är tillgänglig med olika egenskaper. Köp på goalinn och ta del av alla förmåner. Dessutom har Kempa Wing Shoes den officiella garantin från märket Kempa. Förutom det kan du komplettera din order med produkter från vår Herrskorkatalog och Handbollsskor kategori.

Funktioner Kempa Wing Shoes

Färg
Blå

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Kvalificerad

-

Perfekt passform! Väldigt bekväm.

Exakt den produkt jag ville ha

-

Jag köpte via webbplatsen och fick den väldigt väl förpackad, skor exakt samma som bilden på webbplatsen. Det är vackert! Det kom i tid. Jag ska köpa igen här.

Bra produkt

-

Bra sneakers. Mycket lätt och bekvämt.

Mycket bra sko.

-

Jag köpte den till min son och han är väldigt glad just nu. Michelín är en framgång. Skon passar mycket. Om du har en bred fot rekommenderar jag mellan en halv och en storlek.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up