up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Le coq sportif France XV Home Pro 2019

plus
Le coq sportif

Le Coq Sportif France XV Home Pro 2019

Produktbeskrivning Le coq sportif France XV Home Pro 2019

Funktioner:

Le coq sportif är oerhört stolt över att öppna ett nytt kapitel i sin historia tack vare partnerskapet med franska Rugbyförbundet.

För den här säsongen kommer projerseyen att bäras av XV de France-spelare vid olika turneringar i Frankrike och utomlands.

Utformad i bomullspolyester för komfort och motstånd, har denna jersey en distinkt kungblå färg som går tillbaka till källorna till det franska lagets historiska kit.

Polokragen påminner om de finaste timmarna fransk rugby.

Den bluewhiterade ärmen, franchise av le coq sportif, kompletterar denna blygsamma och eleganta design, tillsammans med broderade FFR och le coq sportif märken.

Denna tröja tillverkas helt i Frankrike i våra verkstäder i Romilly sur Seine.


Letar du efter material från Le coq sportif och speciellt Le coq sportif France XV Home Pro 2019? På goalinn, kan du hitta en fullständig lista av Officiella kläderprodukter och fotbolltillbehör. Gör din betällning på vår onlinebutik goalinn. Du har 75 olika sätt att betala på . Kolla in vår katalog och få specjalerbjudanden på fotboll. Och om du inte är nöjd får du pengarna tillbaka.

Funktioner Le coq sportif France XV Home Pro 2019

Färg
Blå
Kön
Man
Produkttyp
T-tröjor
Ålder
Vuxen
Landslag
Frankrike

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up