up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Mikasa Fotboll Boll MC5 PRO

plus
Mikasa

Mikasa Fotboll Boll MC5 PRO

Produktbeskrivning Mikasa Fotboll Boll MC5 PRO

FIFA Godkänd.

Premium vadderade alla väderkåpa.

Tri axel bonding konstruktion.

Butylblåsan för maximal luftretention.

Vattentät.


Mikasa Fotboll Boll MC5 PRO är tillgänglig med olika egenskaper. Köp på goalinn och ta del av alla förmåner. Dessutom har Mikasa Fotboll Boll MC5 PRO den officiella garantin från märket Mikasa. Förutom det kan du komplettera din order med produkter från vår Utrustningkatalog och Bollar kategori.

Funktioner Mikasa Fotboll Boll MC5 PRO

Färg
Vit
Blå
Rekommenderad Användning
Fotboll

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Bra produkt

-

Det är en mycket vacker boll i struktur. Ganska svårt, vilket är vad som förväntas av en Mikasa-boll. Ytan är mycket slät så att den är benägen för synligt slitage på ytan. Ändå är det en bra produkt.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up