up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

plus
Mizuno

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Produktbeskrivning Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Räckvidd utöver dina gränser med denna lätta allround-skon konstruerad för bekväm montering, bra dämpning och stor flexibilitet. Med en ny Wave-plattan utsträckt till framfoten ger Wave Lightning Z6 också explosiv kraft och oöverträffad acceleration att ta på din motståndare.


Funktioner:

Design:
Den mittersta versionen ger en högre konstruktion med mer nät runt vristområdet.
Lättvikt runt volleybollskon som ger oöverträffad acceleration och premium passform och komfort.


Specifikationer:

Vikt: 305 g
Om du letar efter en onlinebutik specialiserad på fotbollutrustning, upptäck goalinn. Som officiell Mizunoåterförsäljare, har alla våra fotbollprodukter full tillverkargaranti av Mizuno. Välj en av våra Herrskorkategorier och upptäck alla våra Herrskorprodukter som vi har för att du ska kunna utöva dina favoritaktiviteter. Om du har några funderingar innan du gör din beställning, kontakta bara vårt kundserviceteam via telefon eller email. Du behöver inte vänta längre! Känner du till alla Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes funktioner?

Funktioner Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Färg
Vit
Kön
Man
Ålder
Vuxen

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Valley skor

-

Jag blev imponerad av känslan av att mina ben blev lättare med mycket lätta skor. Jag gillar också designen och färgen. Jag är lite orolig för att kantmaterialet på Mizuno-märket på fotleden är hårt, så om du bär det länge och rör dig kan du gnugga huden. Jag kände att det dämpande materialet var bra för slutet av Mizuno-märket. Leveransen var väldigt snabb och jag visste produktens plats i detalj, så jag var väldigt pålitlig och lättad.

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Tacksamhet

-

Tack så mycket! Mycket lyhörd personal, jag kontaktade dem flera gånger, de svarade alltid snabbt och rakt på sak, det var inga problematiska dialoger. Varorna kom från Holland till Fjärran Östern på 3 veckor, det skulle ha kommit snabbare, men det hängde i tullen, jag tror inte att det är säljarens fel. Jag gillade allt väldigt mycket.

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Review

-

tack så mycket !!!! riktigt snabb frakt, fantastisk produkt!

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up