up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Munich Fotbollsskor Inomhus Tiga IN

Munich Fotbollsskor Inomhus Tiga IN

Munich Fotbollsskor Inomhus Tiga IN

Munich Fotbollsskor Inomhus Tiga IN

plus
Munich

Munich Fotbollsskor Inomhus Tiga IN

Produktbeskrivning Munich Fotbollsskor Inomhus Tiga IN

En fotbolls- och futsalskiva som är utformad för spelare med snabb vertikal spel som söker maximal grepp och rörelse på fältet. Tillverkad av ett sammansatt material bestående av en nätbas under ett övre gummerat vinylskikt, vilket garanterar enastående grepp, motstånd och struktur. Hjälpsockan garanterar en optimal passform som kramar foten som en andra hud hela tiden. Den har också en förstärkt gummiståda som skyddar de mest utsatta delarna från att gnugga på fältet.

Om du är intresserad av Munich Fotbollsskor Inomhus Tiga IN, upptäck då också andra fotbollprodukter relaterade till Munich i Herrskoravdelningen och kika in i Inomhusfotboll skorkatalogen. Dessutom, när du handlar på goalinn, din fotbollbutik online, går du med i den största sport communityn, där du kan hitta åsikter, produktomdömen och de bästa erbjudandena du är intresserad av.

Funktioner Munich Fotbollsskor Inomhus Tiga IN

Färg
Gul
Orange

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Salt fotboll

-

Ajdjdjudjdjdjdjjfufujfjfjfuufjfjf

Bra

-

BRA

Utmärkt produkt

-

Jag fick ordern i perfekt skick, snabbt och av hög kvalitet.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up